torsdag den 6. januar 2011

Krea-kriller og krydderiglasEfter en dejlig jul og et super nytår i Skagen, er det begyndt at krible i hænderne. Denne gang har jeg kastet mig ud i, at lave små krydderiglas. Har aldrig rigtig fundet nogle jeg kunne lide, så nu har jeg prøvet selv.
Glassene er med patentlåg og købt her. Papiret havde jeg i min gemmer. Jeg har malet med tavlelak på låget, så jeg kan skrive hvad der er i glasset.

Jeg har også lige fået lavet lidt andet forskelligt, en ugle, en fugl og et par elefanter. Samt et lille sættekasse hus med dådyr på væggen :-)

7 kommentarer:

 1. Super fin ide med krydderiglassene. De minder lidt om de fine tedåser beklædt med japansk papir (som jeg ønsker mig).

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine. Den ide tror jeg fluks jeg låner...så mangler jeg bare glas og papir ;O)
  Har du givet dem klar lak efterfølgende eller hvad. Og hvad har du limet dem på med?!

  SvarSlet
 3. Hej Rikke og Ida. Tak, vi er også blevet ret glade for dem.
  Rikke, hvis du maler med tavlelak på låget, så lav et tyndt lag, mit er blevet lidt for tykt, så på nogle glas er det svært at skrive på. Jeg har brugt bogplast til at "lime" med, så kan jeg skifte tapet en gang i mellem uden besvær.

  God aften :-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de fantastiske!!

  hvordan bruger man det der bogplast.

  SvarSlet
 5. Hej, bogplasten har jeg skåret på mål med en kniv. Det skal skæres lidt længere end tapet stykket, så der overlapper tapetet. Bogplast er gennemsigtigt og klistre på den ene side. Det er slidstærkt og meget anvendeligt til mange ting. Jeg bruger det ofte i stedet for lak, da det også er nemt at få af igen, hvis man vil skifte tapetet.

  SvarSlet
 6. Hvor er glassene købt? :)

  SvarSlet
 7. De er blevet super fine :-)

  SvarSlet