mandag den 14. maj 2012

Sommerhuset


Bag træer og buske, ikke langt fra Ebeltoft, ligger det dejligste sted på jorden, nemlig vores sommerhus. Her tilbringer vi så meget tid som muligt. Det er vores fristed, hvor vi glemmer alt om arbejde, de daglige pligter og hvad der ellers tynger en gang imellem. Det er et sted der altid er i forandring, og detaljerne er ikke så vigtige så der mangler lidt hist og her. Til gengæld er der masser af natur, legetøj, frisk luft, glade børn, glade forældre og der er altid åbent for besøg :-)
Sommerhuset kan lejes for 2000 kr. pr uge. Det ligger tæt på ReePark, Skandinavisk dyrepark, Kattegatcentret, Ebeltoft og Aarhus. Kontakt maria.ellebaek@gmail.com for mere information :-)

2 kommentarer:

 1. Hold da op hvor ser det bare skønt ud!

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar nde hos mig, så kunne jeg finde herind.. :)
  Sikke dejligt I bor der i jeres sommerhus.. :)

  Hvis du har en mail til din søster, så kunne jeg godt tænke mig at sende hende en angående noget samarbejde om eksponering af MarMar mærket på den blog jeg er ved at starte op.. :)

  kan også sagtens ringe til kontoret, men nogengange er det andet bare hurtigere og sjovere.. :)

  Du kan vise hende fødselsdags indlægget på min blog også.. Datteren var klædt i MarMar fra top til tå på sin fødselsdag, da hun fik det i gave.. :)

  SvarSlet