mandag den 28. februar 2011

panik, broderi og Sex and The City

Det er efterhånden længe siden jeg har blogget. Årsagen er, at vi befinder os i et mindre kaos. Vi har solgt vores hus og flytter den 1/5 hjem til Aarhus og vi glæder os helt vildt! Desværre er det hele ikke lutter lagkage, for vi har nemlig ikke fundet et sted at bo, PANIK!! Vi har heldigvis vores sommerhus hvor vi kan være i en periode, hvis ikke lykkens gudinde smiler til os inden.Svigermors broderi
Politikens bøger hjælper mig hver gang
Jeg har kastet mig ud i et nyt projekt. Jeg skal lære at brodere! Mit strikke projekt er gået lidt i vasken, jeg erkender jeg må have hjælp. Derfor håber jeg snart at der bliver arrangeret et nyt møde i strikkeklubben. Måske hjemme hos Stinne i hendes nye dejlige hus (?)
Nå, men tilbage til broderi. Jeg var på visit hos min svigerforældre i går og min skønne svigermor viste lidt at hendes broderi. Det er så flot!- og jeg er sikker på broderi må være den rigtige opgave for mig. Så til næste jul kommer vores hjem til at drukne i jule-broderi :-)Albert starter i dagpleje i morgen og jeg glæder mig. Jeg ved ikke om det, i disse børne-/kernefamilie tider, er ok at glæde sig til, at ens barn skal sendes væk i dagtimerne. Men det gør jeg! Jeg glæder mig helt vildt til nogle timer alene, hvor jeg kan afslutte projekter og se en film eller to uden at blive afbrudt. Jeg har derfor lige indkøbt Sex and The City boksen, som jeg vil nyde at se, iført mine fantastisk flotte Christian Louboutin stiletter :-) 
Jeg nok én af de få kvinder, der aldrig rigtig har fulgt med i serien, men da filmen var i fjernsynet for nogle uger siden blev jeg overbevist, jeg måtte eje alle afsnit.Ingen kommentarer:

Send en kommentar